Agenda

Hersenletsel Congres

Op maandag 6 november 2017 organiseren AXON leertrajecten en de Hersenstichting hét HersenletselCongres bij congrescentrum ReeHorst te Ede.

Dit jaar vieren we het 10 jarig bestaan van het HersenletselCongres. In die tien jaar is er inmiddels veel veranderd. Van basale kennis over de gevolgen van hersenletsel, zijn de huidige onderwerpen veel meer een verdieping in de kennis over de hersenen, van de mogelijke gevolgen van hersenletsel.

Het centrale thema van dit congres is: "In het bos de bomen zien". Er gebeurd heel veel met en rondom mensen met hersenletsel. Op wetenschappelijk gebied, op het gebied van zorg, onderwijs en arbeidsintegratie, vrije tijd, etc. Maar wat zijn nu goede onderzoeken en wat heb je er aan in de praktijk. Wat zijn goede begeleidingsmethoden. In het programma laten we "bomen" zien die kwalitatief goed zijn of reeds hun kwaliteit hebben bewezen en waar je lering van kunt trekken voor je eigen werk met mensen met hersenletsel.

Het programma wordt momenteel samengesteld. Een groot aantal onderwerpen is inmiddels bekend.

Tijd

08.30 uur - eindtijd nog onbekend

Locatie

ReeHorst, Ede

Prijs

De kosten van deelname zijn € 285,00 incl. btw. Bij aanmelding vóór 1 augustus betaalt u slechts € 260,00. Zie meer korting op de site.

Doelgroep

Het jaarlijks terugkerende congres kent als doelgroep professionals die in hun werk te maken hebben met de behandeling of ondersteuning van mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Meer informatie

http://www.hersenletselcongres.nl/