Agenda

CarVasZ congres 2017

Op vrijdag 24 november 2017 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Hart- en Vaat Verpleegkundigen (NVHVV) het jaarlijkse CarVasZ congres in de ReeHorst te Ede, dit jaar is het alweer de 15e editie!

Dit congres wordt bezocht door zo’n 700 verpleegkundigen en andere medewerkers die werkzaam zijn in de cardiovasculaire zorg. Het programma bestaat uit een plenaire opening en – afsluiting en 30 sessies met presentaties op verschillende gebieden binnen de hart- en vaatzorg. Dit jaar is het thema van het congres “Beeldvorming Hart en vaten van alle kanten belicht”.

Accreditatie voor dit congres is aangevraagd bij het Kwaliteitsregister van de NVHVV, Kwaliteitsregister V&V, Verpleegkundig Specialisten Register (VSR), de Nederlandse Associatie voor Physician Assistants (NAPA), het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en bij de Stichting Beroepsopleiding Hartfunctie Laborant (SBHFL).
Tijd

9.15 - 16.15 uur.

Locatie
De ReeHorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM EDE, Tel: 0318 - 750 300
Kosten

€ 220,- vroegboekkorting. Daarnaast korting voor NVHVV leden of voltijd bachelor/verpleegkunde studenten.

Accreditatie
Accreditatiepunten worden aangevraagd voor NVHVV, het Kwaliteitsregister V&V, het Verpleegkundig Specialisten Register en overig.
Meer informatie en aanmelden

Op de website van NVHVV