Vacature CZO

Heb jij affiniteit met onderwijs en vind jij het leuk om achter de schermen mee te denken over de inhoud en kwaliteit van de vervolgopleiding tot (neurologie)verpleegkundige.
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Het College Zorg Opleidingen (CZO) is een instituut dat de accreditatie verzorgt voor verschillende vervolgopleidingen binnen de zorgsector. Zij hebben verschillende opleidingscommissies die verantwoordelijk zijn voor de accreditatie en audits van verschillende vervolgopleidingen. En voor deze commissie zoeken zijn nieuwe leden.

Wat wordt er van je verwacht?
Ben je een gespecialiseerd HBO-verpleegkundige in een perifeer ziekenhuis die zich bezighoudt met onderwijs en ontwikkeling, dan heb je al aan één van de eisen voldaan.
Wij zoeken een verpleegkundige die in staat is mee te denken op beleidsniveau en met een helikoptervisie kan kijken naar opleidingen en inhoud daarvan.
Als lid van een opleidingscommissie vergader je een aantal malen per jaar met elkaar over ingediende accreditatie-aanvragen. Daarnaast bezoek je eenmaal per jaar als auditor een zorginstelling waar meerdere vervolgopleidingen geaccrediteerd zijn.

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je door de beroepsgroep, dus het V&VN voorgedragen worden. Een aanvullende voorwaarden kan dan zijn dat je lid wordt van V&VN afdeling Neuro & Revalidatie.

Heb je interesse in deze functie of heb je aanvullende vragen, stuur dan gerust een mail!

Noortje Schlattmann
Onderwijs.neuroreva@venvn.nl
Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws

Gepubliceerd:29-05-2017
Aantal keer bekeken:1566

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: