Even voorstellen: bestuurslid vakgroep Neuro

"Of ik me even voor wil stellen? Nou vooruit dan!"

Mijn naam is Bianca van Gameren en ik ben sinds 15 mei jl. het nieuwe bestuurslid van V&VN, afdeling neuro en revalidatie (N&R). Ik heb gereageerd op de vacature voor contactpersoon neuro, en na een gesprek met voorzitter en secretaris hebben we besloten dat ik me aansluit bij het bestuur van de afdeling N&R.

Ik ben 47 jaar en woonachtig in Sleeuwijk samen met mijn zoon (14), hond en 2 katten. Na mijn MDGO-VZ ben ik 11 jaar werkzaam geweest in een zorgcentrum in Almkerk, en ben daarna in 2000 de opleiding voor verpleegkundige gaan doen bij Rivas in het Beatrixziekenhuis. Daar ben ik begonnen als leerling op de afdeling neurologie en direct voor het specialisme neurologie gevallen. Na 15 jaar neurologie overgestapt binnen Rivas naar de geriatrische revalidatiezorg (GRZ), verpleeghuis Lingesteyn Leerdam, om daar de revalidatie(in het bijzonder voor) mensen met CVA op te zetten.

Heerlijk mijn ding omdat ik kwaliteit van zorg belangrijk vind en de mogelijkheid krijg binnen de GRZ nieuwe ontwikkelingen vorm te geven en kennis over te dragen. En wat mooi is dat de cliënt die regelmatig op de brancard binnenkomt, meestal weer veel zelfstandiger naar huis gaat. Daar geniet ik van.

Zo kom ik dus ook bij deze functie, waarmee ik hoop wat toe te kunnen voegen aan de ontwikkeling van een geweldig specialisme met zorgverleners die met hart en ziel werken.

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Blogs

Gepubliceerd:29-05-2017
Aantal keer bekeken:1438

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: